top of page
  • Forfatterens bildeHelle Siggerud

God Sommer!


Vi tar sommerferie i uke 28, 29 og 30, men vil på grunn av kursvirksomhet først være tilbake på kontoret mandag 7. august. I ferieukene er vi logget av fra både mail og telefon, men gleder oss til å ta fatt på en travel høst når ferien er vel overstått.

Denne høsten vil det bli satt opp flere kurs, både innen strikk og søm. De fleste kursene innen strikking vil bli holdt i forbindelse med strikkefestivaler. Kursene vil bli omtalt her i egne innlegg, samt at de vil oppdateres på siden om kurs og foredrag .

Høsten skal også brukes til utvikling av nye strikkedesign i forbindelse med en bokprosjekt @strikkekraft. Dette er et samarbeidsprosjekt i regi av Anne Bjørke, Nordlander og 9 designer fra England, Frankrike, Shetland, Ukrania, Skotland og Norge. Jeg er kjempestolt over å få være en del av denne gruppen som skal tolke Norlanders strikkedeskatter om til håndstrikk med eget uttrykk.

Boken er beregnet å skulle publiseres høsten 2024.

Dette innebærer at det vil fortsatt være inntaksstopp på nye oppdrag på bunadssøm, foreløpig ut oktober. Denne datoen kan forlenges dersom andre prosjekter drar ut ut i tid. Det er dessverre ikke anledning til å sette seg på venteliste i denne perioden.


Med det ønsker vi dere en fortsatt god sommer!

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Bakgrunn web_hvit_avlang.jpg
bottom of page