top of page
  • Forfatterens bildeHelle Siggerud

Nydelig grafferbunad til salgs

Jeg selger en Grafferbunad på oppdrag fra en privatperson. Det innebærer at det ikke er systuen som eier bunaden, men sørger for å gjennomføre salget og legge til rette for prøving og ev. hjelpe med tilpasning av bunaden.

Mål: Full lengde 128 cm Fra toppen av skulder til liv (v. navle) 41 cm Fra liv (v. navle) til nederst på stakk/ skjørt 98 cm Det er mulighet for å legge opp stakken til ønsket lengde, ev. ned et par cm. Livvidde (målt v navle - ta ev en strikk rundt livet den vil havne der du er smalest) ca 84 cm Overvidde ved bryst - målt der du er bredest ca 98 cm. Breddemålene er maks, og tilsvarer ca str 40/42, Men bunaden kan fint sys inn og tilpasses til en mindre størrelse.


For mer informasjon om bunaden, pris og hva som følger med, klikk inn på annonsen på Finn Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet på finn, eller via e-postadressen som du finner under kontakt.


Nb. Silketørkle og søljen på bildet følger ikke med. (Dachsen Albert "arbeider" i systuen og følger heller ikke med bunaden.)

56 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Bakgrunn web_hvit_avlang.jpg
bottom of page